Artikel filtreret på dato: Mandag, 11 Februar 2019

Mandag, 11 Februar 2019

Mand fundet død i sit hjem

En ældre mand blev mandag kort før middag fundet død i sit hjem.

Sydøstjyllands Politi modtog mand ved 11.26-tiden en anmeldelse om, at en mand er blevet fundet død på sin bopæl i Hejls ved Kolding. Afdøde er 70 år, og han blev fundet af sin hjemmehjælper ved et rutinemæssigt besøg, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Da den afdøde blev fundet død og på grund af omstændighederne i øvrigt blev der rutinemæssigt iværksat efterforskning med henblik på at afdække om der måtte ligge en forbrydelse bag dødsfaldet. Derfor blev der tilkaldt tekniske efterforskere, hundeførere og en retsmediciner. De nævnte har alle gennemført undersøgelser på og omkring findestedet.

Der vil formentlig blive gennemført en obduktion af den afdøde med henblik på at fastslå dødsårsagen og dermed kaste lys over, om omstændighederne omkring fundet af den afdøde skyldes en forbrydelse.

De pårørende er underrettet.

OPDATERING

Sydøstjyllands Politi oplyser tirsdag eftermiddag, at der ikke foreligger en forbrydelse bag dødsfaldet. Læs mere her...

Udgivet i Hejls

Manglende energi kan næsten siges at være blevet en folkesygdom.

Energi er dog noget man selv kan lære at skabe. Det vil en ny foredragsrække som kommer til Kolding netop gøre.

Energi-touren kommer

Vi lever i et samfund, hvor viden om sundhed og kroppen nok aldrig har været større end den er nu. Til trods for dette, har vi aldrig været mere syge, end vi er nu. Problemet ligger derfor, kan man sige, ikke blot i manglende viden, men i høj grad i udførslen af vores viden, skriver Energi-touren i en pressemeddelelse.

Inderst inde ved vi ofte nemlig godt, hvad vi skal gøre, men vi mangler typisk energi i hverdagen til at træffe de rigtige beslutninger.

Manglende energi er blevet en folkesygdom, en knap ressource i mange menneskers liv.

Dette energi-problem tager en ny foredragsrække fat på, og besøger Kolding d. 26. februar.

Energi-touren som foredragsrækken hedder, er skabt af to mænd som netop arbejder med at hjælpe folk til at skabe mere energi for dem selv. Målet med foredragsrækken er derfor at tage disse praktiske erfaringer og lave dem om til konkrete tips og tricks, som deltagerne kan tage med hjem og bruge i praksis. Så de selv kan skaber mere energi i deres hverdag.

Her bliver tale om et foredrag, som kommer bredt omkring, og som taler om energi på mange forskellige plan.

De to energier bag foredraget

Jesper Bergstrøm er ekspert i kropssprog, motivation og sammenhængen mellem krop og psyke. Han er en af Danmarks mest bookede foredragsholder igennem de sidste 5 år. Jesper er TV-aktuel med ”Taler du kropssprog”, og ”mød dit urmenneske”. Desuden er Jesper forfatter til bestselleren ”Smil dig glad”.

Nickolai Damgaard har arbejdet med hundredevis af 1:1 klienter, både high performance sportsatleter, erhvervsfolk og folk som enten ønsker en bedring eller at forebygge, og søger at skabe mere energi for dem selv.

Nickolai er selv snart bogaktuel med bogen ”Gør mindre end du plejer” om at bruge faste til at skabe et bedre helbred og mere energi.

Foredraget er uden løftet pegefinger og sigter efter at være både humoristisk, forklarende, inspirerende, og med en masse konkrete redskaber til lytterne.

Du kan læse mere om foredraget og bestille billet på: www.energi-touren.dk.

Hvor foregår Energi-touren

Kolding d. 26. februar, kl. 19:00 – 22:00
Volkerts Fylke, Dalbygade 40D, 6000 Kolding

Udgivet i Kolding