Artikel filtreret på dato: Torsdag, 26 December 2019

Torsdag, 26 December 2019

Ødis ønsker stadig en cykelsti

Der er stadig et ønske om en cykelsti.

Lokalrådet i Ødis har rettet henvendelse til Kolding Kommunes By og udviklingsforvaltningen for at gøre opmærksom på, at et ønske om en cykelsti fra Ødis til Hoppeshuse ved motorvej E45 stadig er aktuelt og et højt prioriteret ønske for beboerne i Ødis sogn. Det skriver netavisen Sebro Press.

Rådet gør opmærksom på, at Steppingvej - hvor stien ønskes anlagt - er den primære skolevej for børn i sognet efter 6. klassetrin.

Vejen er især efter etableringen af den nye fra- og tilkørsel til E45 ved Hoppeshuse stærkt trafikeret, og en cykelsti vil selvfølgelig ikke kun være til gavn for skoleelever, men også for alle andre og vil kunne medvirke til at fremme udviklingen af sundheden i landsbyerne i området.

Udgivet i Ødis
Torsdag, 26 December 2019

Året 2019 i tekst og billeder

2019 er ved at gå på hæld. Få her et lille tilbageblik på året der gik.

Nu hvor året går på hæld, kigger vi tilbage på nogle af de ting, som er sket i årets løb.

2019 startede med, at Kolding blev ramt af en stormflod. Og vejret har flere gange i årets løb skabt problemer her i området. Vonsild blev således i efteråret ramt af store oversvømmelser. Vi ser også tilbage på blandt andet Grøn Koncert, Kolding Light Festival og da Designskolen Kolding blev lukket på grund af virus.

Se tilbageblikket i galleriet nedenunder...

Udgivet i Kolding