Artikel filtreret på dato: Mandag, 16 December 2019

Mandag, 16 December 2019

Brand i restaurant

Der opstod brand i køkkenet i restauranten.

Trekantbrand station Kolding måtte mandag kort før klokken 21 rykke ud til en brand i restauranten A Hereford Beefstouw i Helligkorsgade i Kolding.

Branden opstod i noget fedt på en gasovn i restaurantens køkken.

Ilden var dog hurtigt slukket slukket. Trekantbrands indsatsleder på stedet oplyser til Kolding Netavis, at gasovnen har fået nogen skade og der desuden er sodskader i køkkenet.

Ingen personer kom noget til.

Se billederne nedenunder...

Udgivet i 112
Mandag, 16 December 2019

Illoyalt Merete Due Paarup

Læserbrev af Lennarth Hansen, næstformand - Venstre i Kolding, Kastaniealle 47, 6000 Kolding.

I sidste uge blev der desværre et medlem mindre af Venstres byrådsgruppe i Kolding. Merete Due Paarup valgte desværre at hoppe fra Venstre og over til de Radikale. Jeg kommer lidt til at tænke på en artikel, der var i JV for et år siden, hvor selv samme person kaldte en partikollega for ”Illoyal” for ikke at stemme det samme som partiet og udtalte sig at ”Det er okay, at der er forskellige holdninger i Venstre, men nogle gange må man også bide tænderne sammen og stemme for de vigtige ting…”.

Men hvor er det loyale henne nu, over for de Venstre-vælgere, når man skifter parti midt i en periode?

Jeg synes, at det er illoyalt over for de vælgere, som stemte Venstre til sidste valg og som var med til, at hun fik en plads i byrådet.

Det er helt i orden at man kan være uenig. Men hvis man vil være tro over for vælgerne, så forlader man byrådet helt og giver sin plads til den næste på Venstres liste.

Udgivet i Læserbreve