Artikel filtreret på dato: Søndag, 25 November 2018

Søndag, 25 November 2018

Scooter væltede på cykelstien

Trekantbrand måtte ud og rengøre cykelstien.

Søndag eftermiddag kørte en person på en scooter galt på cykelstien på Vonsildvej. Det fortæller en kilde til Kolding Netavis. Uheldet skete umiddelbart efter rundkørslen ved Lykkeshave.

En ambulance blev sendt til stedet. Hvorvidt personen blev taget med i ambulancen er uvist.

Redningsfolk fra Trekantbrand station Kolding blev kaldt til Vonsildvej for at rengøre cykelstien for olie. Scooteren havde tilsyneladende lækket olie ved styrtet.

Udgivet i Kolding

I sidste øjeblik blev landmanden Ole reddet. Nu kan han blive boende på gården ved Kolding.

Landmand Ole Andersen er gået konkurs med sin gård på Hulskovvej nær Kolding, skriver Ekstra Bladet.

Men landmanden, der i 2016 blev landskendt i TV2-programmet "Landmand søger kærlighed", slap i sidste øjeblik for, at flytte fra ejendommen - til trods for at gården er solgt, skriver mediet.

- Ole er så heldig, at han har lavet en aftale med den nye lejer om, at han kan blive boende derude. Det er han naturligvis rigtig glad for, fortæller kurator Søren Volder fra Bech-Bruun til Ekstra Bladet.

Hvorvidt der fortsat skal drives landbrug på stedet ved kuratoren ikke.

Udgivet i Kolding
Søndag, 25 November 2018

Her er Danmarks dyreste landejendomme

Man kan skue over mark og eng velvidende, at det er ens egen jord, man betragter.

Når man trækker sig tilbage, kan man vælge, hvilken stue man har lyst til at spendere aftenen i.

Er der gæster kan man ganske sikkert tilbyde dem et sted at overnatte, skriver Boliga.

Cremen af de danske landejendomme er en opvisning i mondæne boliger - og grunde store nok til, at man principielt ville kunne placere et par villakvarterer i baghaven, hvis man med kommunens velsignelse skulle få den lyst.

Det er godser og avlsgårde til priser, der nok har et nul mere, end hvad de fleste har stående på deres boligbudget.

I galleriet længere nede på siden har Boliga samlet de fem dyreste landejendomme udbudt offentligt til salg. Der er kun medtaget landejendomme, der er udbudt offentligt til salg, og som findes på Boliga.dk.

Udgivet i Syddanmark
Søndag, 25 November 2018

Grin julen ind med SpecialKlassen

Grin julen ind med SpecialKlassen på Mungo Park Kolding.

Julen vil være temaet for fem unikke juleevents med SpecialKlassen. Publikum er med til at sætte dagsordenen for showet, fordi det er publikums indspark, som SpecialKlassen improviserer ud fra. Og hvem ved, hvad det bliver til, hvis indsparkene er juleand, pakkeræs og mistelten? SpecialKlassens shows er ofte også meget musikalske, så måske Kolding får sin egen julesalme én af de fem aftener.

De tre professionelle skuespillere og komikere i SpecialKlassen er udråbt til kongerne af improvisation; kun én gang er det lykkedes dem at få en 4-stjernet anmeldelse – resten har været en stjerneregn af 5 og 6 stjerner senest for deres 10 års jubilæumsshow. Rasmus Søndergaard fra SpecialKlassen er opvokset i Kolding, hvilket vil give de fem juleevents et lokalt islæt.

Det er ikke kun de dygtige folk på scenen, som vil være på slap line. Som noget helt særligt vil Mungo Park Koldings faste stab af skuespillere indtage nye roller og være klar med julestemningen og sørge for servering i baren både før, under og efter showet.

SpecialKlassen kan opleves på Mungo Park Kolding den 4., 5., og 6., samt 11. og 12. december.

Udgivet i Kolding