Artikel filtreret på dato: Fredag, 16 November 2018

Fredag, 16 November 2018

K: Byrådet er blevet klogere

Læserbrev af Knud Erik Langhoff, formand for den Konservative vælgerforening i Kolding, Mariavej 9, 6091 Bjert.

Det konservative forslag om boliger på Kolding Havn er nu ophøjet til beslutningsgrundlag.

Derfor skal der lyde et stort tillykke til Kolding kommunes borgere, fordi Byrådet endelig er blevet klogere og har indset, at Kolding Havn kan anvendes til andet end støj, røg og møg.

Primo september 2018, altså for ca. 2 måneder siden, blev Konservative i Kolding beskyldt for mangt og meget, herunder blandt andet at være erhvervsfjendtlige, men også, at det Konservative forslag ville medføre en flugt af virksomheder væk fra Kolding og sågar en totalt nedlukning af erhvervshavnen i Kolding, ”at erhvervshavnen må dreje nøglen om” blev der sagt.

Og det er ganske vist - Ledende politikere i Kolding havde for et par måneder siden ikke ros men kun nedladende udtalelser til overs for det Konservative forslag.

Konservative i Kolding sender nu en rigtig stor tak til byrådspolitikerne i Kolding, tak for Deres 180 graders rotation. En rotation der bevirker at det Konservative september forslag nu er blevet spiseligt og nærmest ophøjet til et beslutningsgrundlag for nye tider og boligudvikling på Kolding Havn.

Konservative i Kolding bærer ikke nag, men vi glæder os over at byrådet i Kolding er bliver klogere.

Vi glæder os til den videre proces og til at blande os i debatten omhandlende en hensigtsmæssig bolig udvikling på havnen i Kolding.

Udgivet i Læserbreve

”Victor flygter hjemmefra” kan ses på Mungo Park Kolding.

”Hvis livet var let, ville det ikke være sjovt at leve.” De ord ligger Victor Lander en dyd i. At kunne se det sjove i en urimelig situation er en nødvendighed. Det er som cola til pizza: En nødvendighed.

Der er en grund til overgangen fra barn til voksen er et emne, der tit bliver snakket om. Det er en rejse, der er uundgåelig og som alle må igennem, og selv den bedst forberedte vil ikke undgå̊ at møde nogle bump på vejen. Og det er de bump på vejen som Victor laver sjov med i sit show på hans første tour; "Victor Flygter Hjemmefra".

”Victor Flygter Hjemmefra” er et show der handler om en rejse der involverede en skilsmisse, kærestesorger og hvor fristelsen om at flygte til en ny by var for stor til at lade gå. Men i virkeligheden kan man ikke flygte fra sine problemer... Eller kan man?

Victor Lander er skuespiller og komiker. Han er måske bedst kendt i den brede befolkning for sin rolle som Søn i tv-serien ”Sikker og Søn” på DR Ramasjang. Victor Lander har adskillige gange deltaget i DM i Stand Up og han optræder med en comedy stil, der er spøjs og absurd med et charmerende glimt i øjet.

Victor Landers stand up show ”Victor flygter hjemmefra” kan ses på Mungo Park Kolding fredag den 23. november klokken 20.

Udgivet i Kolding