Cirkus Mascot "Går amok"

Tirsdag 28. maj 2019 06:37 609
Cirkus Mascot besøger Lunderskov, Vester Nebel og Nr. Bjert. Pressefoto. Cirkus Mascot besøger Lunderskov, Vester Nebel og Nr. Bjert. Pressefoto.

Lunderskov, Vester Nebel og Nr. Bjert får besøg af cirkusset.

Cirkus Mascot kommer forbi Kolding-området de kommende dage.

Onsdag den 29. maj kan du komme i Cirkus Mascot i Lunderskov, den 30. maj i Vester Nebel og 31. maj i Nr. Bjert.

Årets forestilling hedder ”Går amok” – og hvad betyder det egentlig?

Cirkus Mascot skriver:

- Kort fortalt har vi endnu engang har lagt os i selen for at levere et brag af et show. Vi glæder os til at præsenterer jer for enestående luftakrobatik, tempofyldt diabolo-spil, stort hundeshow, nuttede ponyer, Talentgrisen Yrsa og hendes veninde Sille, sjove geder og masser af spas med vores absolut sjoveste klovn, Gulio. Dette års nye cirkusartister er to brødre, som vi har hentet fra Etiopien. Abebe og Dessta er et par dygtige unge gutter med charme, selvtillid og lækkert hår. Alligevel er de glade for at have en masse hatte på - på én gang. Vi tvivler ikke på, at håret vil rejse sig hos dig, som cirkusgæst, når den ene (fra sine fødder!) kaster den anden rundt i serier af hæsblæsende saltomortaler.

Et af forestillingens absolutte højdepunkter er et utroligt nummer kaldet "ikariske lege", tilføjer Cirkus Mascot.

Du finder Cirkus Mascot i Lunderskov bag hallen på Kobbelvænget. I Vester Nebel er det bag kirken på Bavnehøj og i Nr. Bjert finder du Cirkus Mascot ved børnehaven på Skolebakken. Billetter kan købes her.

Tags

Billedgalleri