Byens juletræ på tændt

Onsdag 28. November 2018 05:10 781
Der var julehygge på byens torv. Foto: Svend Erik Brodersen. Der var julehygge på byens torv. Foto: Svend Erik Brodersen.

Julen kom søndag til Lunderskov.

Det blev markeredet med et velbesøgt julemarked og med fin julehygge på byens torv, skriver netavisen Sebro Press.

Julemarkedet fandt sted i Lunderskov-Hallen, og havde Lunderskov Handel-, Håndværker og Industriforening som arrangør. Og det strømmede til med folk. En over gang så mange, at markedets tombola løb tør for gevinster.

- Ja, vi har i år har haft besøg af rigtigt mange mennesker, og jeg anslår, at rekorden på et par tusinde fra sidste år er slået. Hvorfor ved jeg ikke, men i år er folk ligesom kommet i klumper, og når der var flest inde, var der virkelig trængsel, fortæller en yderst tilfreds halbestyrer, Henrik Bjerregaard, til netavisen Sebro Press.

På markedet var flere end 30 forretninger, virksomheder, foreninger med flere repræsenteret med stande. Og markedet var også krydret med god underholdning af Gospelkids og sang af Lunderskov og Skanderup sognes kirkekor, samt af tryllekunstneren Poul Oslo.

Da markedet i hallen lukkede samledes børn og voksne om julemanden, som førte dem frem til Nørre Torv, hvor han sammen med følget blev modtaget af en stor menneskemængde. Der vankede slik fra julemandens pose til børnene, og de blev der budt på julehygge med fælles sang, konkurrencer og juletale. Lions sørgede for drikke og spise. Lysene på det store juletræ blev tændt, og der blev danset om træet.

Indslaget på Torvet stod en gruppe borgere for, som kalder sig ”Bevar julen i Lunderskov”.

Tags