Kolding Netavis

Anette er klar til at kridte banen op

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Som projektleder i Bevæg dig for livet er Anette Hvidtfeldt klar til at tage anførerbindet på og gøre sit til, at endnu flere borgere i Kolding oplever glæden og fællesskabet ved at bevæge sig.

Kolding Kommune har pr. 1. januar 2019 indgået en 5 årig aftale med DGI og DIF om at blive visions-kommune i ”Bevæg dig for livet”. En ”Bevæg dig for livet” visionskommune er en kommune, der bevidst i hele kommunens virke arbejder på, at få flest mulige borgere til at være idrætslige aktive via indsatser på alle forvaltningsområder.

Der er således tale om en bred indsats, som involverer hele kommunen. Målet i Kolding Kommune er at få ca. 6.500 flere borgere op af sofaen og ud og at bevæge sig, skriver Kolding Kommune i en pressemeddelelse.

Det er den indsats Anette Hvidtfeldt er klar til at trække i førerselen for at indfri. Anette er 50 år og har siden sin uddannelse som Bac. Scient i Idræt fra Københavns Universitet bevæget sig fra at undervise i gymnasiet til udviklingskonsulent og projektleder indenfor idræts-, undervisnings- og erhvervslivet.

Med sig i rygsækken har Anette bl. a. erfaring fra projekter med fastholdelse af teenagepiger i foreningsidrætten, læring i folkeskolen og overvægtige børn. Anette Hvidtfeldt er lykkedes med at omsætte alverdens ideer til projekter, events og aktiviteter ved at kombinere viden og strategi
med entreprenørskab, praktisk forståelse og til tider utraditionelle tilgange og metoder.

– Jeg tror oprigtigt på, at forenings- og fritidslivet besidder et endnu uudnyttet potentiale til at få endnu flere danskere i alle aldersgrupper til at blive mere fysisk aktive og dermed opnå større sundhed, livskvalitet og livsglæde. Dette kombineret med, at være en del af en kæmpe fællessatsning med et særdeles meningsfyldt formål, motiverer i den grad min indre ildsjæl, fortæller Anette, der ligeledes kender til foreningslivet indefra.

Erfaringen tæller lige fra formelle bestyrelsesposter i foreningsverdenen, som initiativtager til at skabe et godt ungemiljø i Børne/ungeafdelingen i Boldklubben Marienlyst samt som medlem af Advisory Board for Right To Dream i Ghana/Farum.

Anette Hvidtfeldt glæder sig rigtig meget til at starte i stillingen som projektleder i Fritid og Idræt, og som spilleren på midten være med til at binde DGI, DIF, kommunens forvaltninger, foreninger, aftenskoler og frivillige sammen i arbejdet frem mod målet om at hæve antallet af fysisk aktive med 6500. Det vil Kolding Kommune blandt andet gøre ved at styrke og udbygge foreningslivet, ved at facilitere samarbejder mellem forskellige aktører på tværs af forvaltninger, skabe bedre muligheder for at rekruttere flere frivillige samt udnytte faciliteterne i kommunen bedst muligt.

Det er ambitiøse mål og visioner, men det er blot med til at motivere Anette, der er bevidst om, at der skal løftes i flok:

– Relations arbejde, samarbejde og netværksdannelse har altid været en væsentlig del af mit arbejde, som jeg gennem årerne har oparbejdet en bevidst viden og erfaring i, hvordan gøres mest effekt, – og respekt fuldt. Jeg er meget fascineret og optaget af, hvordan der skabes samspil og synergi mellem forskellige interessenter, således at det udvikler vækst, værdi og ejerskab for alle involverede.

Anette Hvidtfeldt er bosat i Odense sammen med hendes mand og deres tre drenge. Foruden fysisk aktivitet i form af primært løb og cykling, ynder Anette at rejse bl.a. til Lanzarote, hvor hun i en årrække var instruktør og sportsdirektør.

Anette er ansat fra 1. januar 2019.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel