Affaldsdating på Koldinghus

Torsdag 28. Marts 2019 17:26 958
Formand for Teknik- og Klimaudvalget Jakob Ville bød de godt 50 borgere velkommen. Pressefoto. Formand for Teknik- og Klimaudvalget Jakob Ville bød de godt 50 borgere velkommen. Pressefoto.

Onsdag den 27. marts inviterede Renovation til borgermøde om den nye affaldsplan på Koldinghus.

Arrangementet bød på speeddating mellem borgere og renovationsafdelingens medarbejdere, som gav indblik i affaldsplanens 11 aktiviteter.

Formand for Teknik- og Klimaudvalget Jakob Ville bød de godt 50 borgere velkommen i slotsruinen, der i sin tid heldigvis ikke endte som byggeaffald. Derimod er slottet i dag et eksempel på et vellykket møde mellem banebrydende nyt og meget gammelt, skriver Kolding Kommune i en pressemeddelelse.

Genbrugsbutik, storskrald, tætte byområder, miljøstationer, små og store affaldseksperter var blandt temaerne for debat og diskussion fra de engagerede og spørgelystne borgere. Nu samles kommentarerne ind og behandles i Renovation sammen med de andre inputs, som er kommet i løbet af høringsperioden.

Affaldsturné slutter ved busterminalen

Renovation har siden februar turneret med affaldsplanen på kommunens genbrugspladser, fodboldstadion, storcenter og senest Koldinghus for at komme i dialog med kommunens borgere om planerne for affald og genbrug. Sidste stop på ruten er busterminalen på Mazantigade. Her stiller Renovation op 3.-4. april kl. 14-18.

Indtil 7. april er det muligt at sende kommentarer til affaldsplanen via Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Herefter slutter høringsperioden. Når kommentarer og ændringsforslag er behandlet, præsenteres planen igen for Teknik- og Klimaudvalget og til sidst byrådet.

Tags