Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

"Vi vil Europa" afholder 1001 Hjem-samtaler i Kolding op til EU-valget 26. maj.

I uge 5 diskuterer danskerne EU, når "Vi vil Europa" afholder 1001 Hjem-samtaler.

I Kolding kan man deltage i samtaler torsdag den 31. januar fra klokken 16-17 eller fra 17.15-18.15 på Kolding Bibliotek, mødelokale 1. Her lægger den lokale EU-kandidat, Bo Vesterlund (SF) op til samtale/debat om klimaforandringer og miljøtiltag, om arbejde og fri bevægelighed og om flygtninge og solidariske løsninger.

Alle kan deltage i samtalerne, og man bedes tilmelde sig på www.vivileuropa.dk/eu-uge-5.

"Vi vil Europa" er 24 organisationer og politiske partier som vil styrke viden og debat om EU og inddrage danskerne i debatten.

Du kan komme til EU-vælgermøde med De Konservatives spidskandidat.

Mandag den 21. januar inviteres alle interesserede til åbent EU-vælgermøde, hvor De Konservatives spidskandidat Pernille Weiss vil præsentere sig selv og fortælle om sine politiske mærkesager.

Pernille Weiss er født i marts 1968 i Gamborg på Fyn, i en tømrermesterfamilie. Hun er uddannet sygeplejerske, cand. scient. san. & master i ledelse og innovation samt certificeret sexolog. Hun arbejder nu som selvstændig erhvervsdrivende og rådgiver.

Pernille Weiss fortæller om sig selv:

- Efter gymnasiet ville jeg egentlig have læst politologi i København, men blev heldigvis på Fyn og løftede min mødrenearv og blev sygeplejerske. Det har jeg aldrig fortrudt! Sygeplejen er og bliver mit praktiske udgangspunkt for det meste af det jeg gør som menneske – for mennesker. Jeg har tre voksne børn og et barnebarn.

Konservative i Kolding er ikke i tvivl, det er rigtig vigtigt at Det Konservative Folkeparti bliver valgt til Europa-Parlamentet, fordi Det Konservative Folkeparti er det eneste danske parti, der er repræsenteret i den store og vigtige EPP-gruppe, som udgør næsten en tredjedel af hele Europa-Parlamentet.

Vælgermødet finder sted den 21. januar klokken 19.30 på KUC, Ågade 27 i Kolding.

De Konservative i Kolding står bag arrangementet.

Europa-Parlamentsvalg afholdes den 26. maj.

Konservative stiller med stærkeste hold i Kolding.

Senest den 17. juni 2019 skal der afholdes folketingsvalg i Danmark.

Det Konservative Folkeparti i Kolding har derfor nu to kandidater klar til valget. Niels Flemming Hansen bliver spidskandidat i Sydjyllands storkreds, mens Knud Erik Langhoff, tidligere byrådsmedlem og formand for teknik og miljø i Kolding, bliver kandidat i Kolding-kredsen.

Sydjyllands stemme på Borgen

Knud Erik Langhoff har med sin erfaring i lokalpolitik et indgående kendskab til problematikkerne i Trekantområdet. Knud Erik Langhoff skal være Trekantområdets stemme til det kommende folketingsvalg. Et fokus, som også deles af Niels Flemming Hansen:

- Vi skal have en stærk konservative stemme på Christiansborg, som kan sætte Trekantsområdet – og i særdeleshed Syddanmarks - udfordringer frem i lyset. Lige nu har Det Konservative Folkeparti ikke nogen repræsentation fra Sydjyllands Storkreds. Det skal vi have lavet om på. Jeg har igennem længere tid gerne set Knud Erik på holdet, og nu lykkedes det. Som holdet ser ud nu, har vi 50% tradition og 50% fornyelse, og jeg føler mig overbevist om, at det er det, som det borgerlige Syddanmark har brug for, siger Niels Flemming Hansen i en pressemeddelelse.

Valgkampen er lige om hjørnet

Sammensætningen af kandidater i Syddanmark er også noget, der er blevet bemærket af partiformand, Søren Pape Poulsen:

- Jeg må sige at det er nogle meget stærke kræfter, vi stiller op med i Sydjyllands storkreds. De dækker et bredt udsnit af befolkningen, og kombinationen af unge og voksne kræfter virker god. Jeg er sikker på, at de kommer til at kæmpe dag og nat, og skal forhåbentligt nok give pote, så det bliver et godt valg for Det Konservative Folkeparti i Syddanmark.

  1. Populært
  2. Læs også...

Nyheder efter dato

« April 2019 »
Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30