onsdag, 19. september 2018

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
 

Strejken blandt skraldemændene er slut. Arbejdet er genoptaget.

Onsdag morgen genoptog skraldemændene fra Meldgaard Miljø A/S arbejdet. Derfor er skraldebilerne nu i fuld gang med at hente affald, oplyser Kolding Kommune i en pressemeddelelse.

Skraldemændene gør alt, hvad de kan, for at indhente tømningerne fra mandag og tirsdag. Det betyder, at skraldebilerne i denne uge starter tidligere om morgenen og slutter senere på dagen. Desuden er der hentet ekstra skraldebiler til byen, så det ekstra affald hurtigst muligt kan hentes.

Sådan kører skraldebilerne

Indsamlingen i dag er startet på mandagsruterne og fortsætter så langt som muligt på tirsdagsruten. Torsdag morgen fortsætter, hvor indsamlingen i dag slipper – og fortsætter på næste ugedags rute. På denne måde kan borgerne forvente at få deres affald hentet med et par dages forsinkelse. Det er dog ikke muligt at sige præcist, hvornår skraldebilerne kører på den enkelte rute.

Meldgaard Miljø A/S forventer, at skraldemændene i løbet af lørdag har indhentet ugens afhentning af affald. Hvis det viser sig, at enkelte ruter ikke afsluttes, har containerne fra boligforeninger, etageboliger og andre fælles affaldsbeholdere højeste prioritet og er garanteret tømning i denne uge.

Desuden sikres det, at affaldet fra den nye indsamlingsordning til mad- og restaffald afhentes inden ugens udgang.

Mandagens strejke fortsætter.

Mandag fik mange ikke hentet affald, da skraldemændene hos Melgaard Miljø A/S nedlagde arbejdet. Arbejdsnedlæggelsen skyldes en intern uoverensstemmelse, oplyste Kolding Kommune mandag.

Men tirsdag fortsætter strejken, skriver TV Syd.

- Det er en træls og uheldig situation for vores borgere, at deres skraldespande ikke bliver tømt. Jeg håber på, at arbejdet kommer i gang i morgen (onsdag, red.) - men det er uden for vores kontrol, siger affaldschef i Kolding Kommune, Henrik Martinsen, til TV Syd.

Er du en af dem, der ikke får tømt din skraldespand, anbefaler Kolding Kommune, ar du stiller resterende affald i plastsække ved siden af affaldsbeholderen.

Det er fortsat uvist, hvornår skraldemændene genoptager arbejdet. Skraldemændene holder nyt fagligt møde onsdag morgen klokken 5.30.

Hvis du normalt får tømt din skraldespand om mandagen, må du kigge langt efter skraldemændene mandag.

Skraldemændene hos Meldgaard Miljø A/S har mandag nedlagt arbejdet, oplyses det i en pressemeddelelse.

Arbejdsnedlæggelsen skyldes en intern uoverensstemmelse i Meldgaard Miljø A/S. Alle borgere, der normalt får hentet affald om mandagen, får ikke hentet affald i dag.

Hvad skal man gøre, hvis man har ekstra affald?

Borgere, der har ekstra affald, skal komme det i en plasticsæk og stille den ved siden af affaldsbeholderen.

Hvornår bliver affaldet hentet igen?

Det er uvist, hvornår skraldemændene genoptager arbejdet, men Meldgaard Miljø A/S afholder nyt møde tirsdag morgen klokken 5.30. Renovation i Kolding Kommune er i tæt dialog med Meldgaard Miljø A/S om, hvornår arbejdet bliver genoptaget.

  1. Populært
  2. Læs også...

Nyheder efter dato

« September 2018 »
Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30