Ny sæson af Babytræf

Januar 15, 2020

Kolding Bibliotek starter Babytræf op igen.

På Kolding Bibliotek sætter kommunens babyer hinanden stævne hver anden onsdag hele foråret. Til Babytræf kan du og din baby mødes med andre, lege og hygge jer, samtidig med at I hører inspirerende oplæg om emner, der understøtter barnets gode udvikling. Babytræf arrangeres af sundhedsplejerskerne Lene Dyg og Kirsten Bolvig Jessen.

Sæsonen starter ud med babymassage for børn i alderen 0-4 måneder. Medbring olie og et håndklæde. I løbet af foråret kan du også være med til motoriktræning, få tips til en god sommer med en baby og høre oplæg om, hvornår der er grund til bekymring, når det gælder syge børn.

Gratis tilbud for alle

Den 22. januar er det første babytræf i år. Babytræf foregår altid onsdage i lige uger klokken 10-12 i Store Sal på Kolding Bibliotek. Arrangementet er gratis, og du behøver ikke at melde dig til.

Kor af toiletruller

Januar 07, 2020

Kom og vær med til at lave et stort kor af Rullinger, når DR2 sender ”Live fra Højskolesangbogen” fra Kolding Bibliotek.

Tag en tom toiletrulle og din mor og far under armen og kom ned på Kolding Bibliotek den 12. januar mellem 10 og 15. Mens din mor og far synger med på Højskolesange, kan du hjælpe med at lave Rullinger der klokken 14.30 skal samles til et ”Rullinge-kor”.

Rullinger er kendt fra Ramasjang programmet Mini MGP, hvor Silja Okking er vært for et stort musikshow for toiletruller.

Du skal medbringe en tom toiletrulle og en saks. På biblioteket er der masser af glimmer, pailletter og lignende, som du kan få lov til at bruge til at lave din Rulling. Du er velkommen til selv at tage ting med til at pynte din Rulling og du må også gerne have lavet den hjemmefra.

”Live fra højskolesangbogen” sendes på DR2 den 12. januar fra 10-22.30. Fra 10-15 sendes fra Kolding Bibliotek og alle er velkommen til at komme forbi og deltage i fællessangen, men vær opmærksom på, at der er begrænset plads, så kom i god tid. Dørene åbner klokken 09.

Sognepræst Lone Vesterdal er vært ved den næste omgang Månedens sange.

Kolding Bibliotek inviterer til åben og gratis fællessang en gang om måneden i vinterhalvåret. Hver gang er det skiftende personligheder fra Kolding, der står for at vælge og introducere dagens sange. Den næste gang er den 2. januar, hvor værten er sognepræst ved Bramdrup Kirke Lone Vesterdal. Pianist Bente Ibenfeldt akkompagnerer på flygel.

De andre værter i denne sæson er teaterdirektør på Mungo Park Sophie Lauring og direktør for Geografisk Have Lene Holm.

Månedens Sange finder sted i dag, torsdag, klokken 17-17.45. Arrangementet er gratis og kræver ikke tilmelding. Alle er velkomne.

Slut musikåret 2019 af med manér til det traditionsrige Årets Rock på Kolding Bibliotek.

GAFFA-anmelder Finn P. Madsen inspirerer til nye musikoplevelser, når han fortæller om årets bedste rockudgivelser fra 2019 og spiller smagsprøver derfra. Arrangementet foregår på et niveau, hvor alle med interesse i ny, fed rockmusik kan være med.

Finn P. Madsen er musik- og radiojournalist og har igennem mange år været anmelder for musikmagasinet GAFFA. Til Årets Rock afspilles musikken udelukkende på vinyl. Derfor bliver Finn assisteret undervejs af Christian Winther fra pladebutikken Jungle Records.

Årets Rock foregår den 8. januar klokken 19.00-20.30 i Bryggeriet, som er Kolding Biblioteks musikområde. Billetten koster 50 kroner og kan købes på www.koldingbib.dk.

Byrådsmedlem Jesper Elkjær er vært ved den næste omgang Månedens sange, der ekstraordinært afholdes den anden torsdag i måneden, den 12. december klokken.

Kolding Bibliotek inviterer til åben og gratis fællessang en gang om måneden i vinterhalvåret. Hver gang er det skiftende personligheder fra Kolding, der står for at vælge og introducere dagens sange. Den næste gang er den 12. december, hvor værten er byrådsmedlem Jesper Elkjær. Pianist Bente Ibenfeldt akkompagnerer på flygel.

De andre værter i denne sæson er teaterdirektør på Mungo Park Sophie Lauring, direktør for Geografisk Have Lene Holm og sognepræst ved Bramdrup Kirke Lone Vesterdal.

Månedens Sange i december finder sted den anden torsdag i måneden, men normalt er det altid den første torsdag i måneden klokken 17.00-17.45. Arrangementet er gratis og kræver ikke tilmelding. Alle er velkomne

Side 1 ud af 9