Det blev til et nederlag hjemme i Sydbank Arena.

KIF Kolding kom lørdag eftermiddag skidt fra start i ligakampen mod topholdet i herrehåndboldligaen, Aalborg Håndbold. Der skulle gå hele fem minutter inden KIF kom på scoringstavlen.

Aalborg Håndbold afgjorde kampen i første halvleg.

Kolding kom bedre ind i kampen i anden halvleg, men var aldrig i nærheden af sejren. KIF Kolding tabte kampen med 32-39.

KIF Kolding skal igen i kamp i herrehåndboldligaen på onsdag, hvor holdet på udebane skal møde Lemvig.

Kolding taber lokalopgør

November 20, 2020

Kolding IF tabte fredag aften lokalopgøret.

Kolding IF var fredag aften i kamp på Autocentralen Park i Kolding, hvor der var lagt op til et lokalopgør mod FC Fredericia.

Desværre kom Kolding allerede bagud 0-1 efter blot to minutters spil. Målscoreren var Christian Tue Jensen. I det 22. minut gjorde Mathias Johannsen det til 2-0.

Kolding IF's Rune Nautrup fik reducere til 1-2 i det 76. minut. Kampen endte med en sejr til FC Fredericia.

Kolding IF er efter aftenens kamp fortsat nummer 10 i 1. division.

Kolding var tæt på, at skabe en sensation i pokalturneringen.

Kolding IF spillede torsdag en flot kamp i tredje runde i pokalturneringen. AGF var på besøg på Autocentralen Park i Kolding og efter blot syv minutters spil var Kolding IF i front med 2-0.

Det lykkedes AGF, at reducere til 2-1 kort før pausefløjt.

Men det var AGF, der chokstartede anden halvleg og bragte sig på 2-2. Efter 57 minutters spil kom AGF i front med 3-2. Adam Jakobsen fik udlignet for Kolding i det 62. minut. 3-3 blev resultatet i den ordinære spilletid.

Og så måtte holdene ud i forlænget spilletid - 2 X 15 minutters spil, hvor der ikke blev scoret.

Dermed måtte holdene ud i straffesparkskonkurrence. Kolding IF startede med at sparke, men Rune Nautrup brændte på AGFs målmand. Sebastian John reddede dog senere skuddet fra AGFs Nicolai Poulsen og så var det lige igen. Men Sebastian Sommer misbrugte Koldings femte spark. AGF sikrede sig sejren, da udeholdet scorede på deres femte og sidste spark. Kampen endte dermed 6-7 til AGF.

Kolding IF er ude af pokalturneringen, mens AGF nu er klar til ottendedelsfinalen i Sydbank Pokalen.

Se billederne nedenunder....

Kolding var tæt på, at tage alle tre point med fra bundopgøret.

Fredag aften tog Kolding IF mod Hvidovre på Autocentralen Park i Kolding.

Begge hold ligger side om side i bunden og derfor var der vigtige point på spil.

Hvidovre havde chancen for, at bringe sig i front, da der blev dømt straffespark efter omkring et kvarters spil. Men Kolding-keeper Frederik Ibsen diskede dog op med en flot redning og sørgede for, at der fortsat stod 0-0, skriver bold.dk.

Det blev derimod Kolding, der et minut før pausefløjt fik bragt sig foran med 1-0. Målscorer var Oliver Drost.

Anden halvleg bød på chancer fra begge hold, men også flotte redninger fra holdenes målmand. Det så dermed ud til, at Kolding kunne trække sig sejrrigt ud af kampen. Men i det 90. minut fik Hvidovre udlignet til kampens resultat 1-1.

Resultatet rykker ikke meget på stillingen i bunden af 1. division, hvor Kolding IF i øjeblikket er nummer 10, mens Hvidovre er nummer 11.

Blandt de 450 tilskuerne til kampen var i øvrigt også Venstres borgmesterkandidat, Eva Kjer Hansen.

Se billederne nedenunder...

KIF Kolding tabte fredag aften til Skjern Håndbold.

KIF Kolding tog fredag aften mod Skjern Håndbold i Sydbank Arena i Kolding.

Det blev en uhyre tæt kamp. KIF-spillerne fightede flot mod det stærkt besatte Skjern-mandskab med norske, svenske og islandske landsholdsspillere.

Skjern førte 14-15 ved pausen.

KIF-drengene kunne ærgre sig over, at det ikke blev til ét point i denne kamp, hvor KIF’erne fightede med hjertet og også langt hen ad vejen spillede med stor kvalitet, skriver KIF Kolding på deres hjemmeside.

Da der manglede et halvt minut af kampen – ved stillingen 25-26 – erobrede KIF’erne bolden i forsvaret. Men i samme øjeblik blev der fløjtet time out fra Skjerns side. Set fra tilskuerpladserne var det en højest diskutabel kendelse. Men Skjern fik sin time out, og ti sekunder senere afgjorde Elvar Örn Jonsson så kampen med sin scoring til 25-27. Og så var det desværre kun kosmetik, da Peter Balling med sit sjette mål reducerede til 26-27 for KIF to sekunder før tid.

Andreas Flodman blev kampens spiller med 10 mål.

Side 1 ud af 7