fredag, 19. oktober 2018

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
 

Et utraditionelt samarbejde mellem designbutikken Harresø & Harresø, Vestergaard Wines og restaurant Bror Ditlev fra Volkerts Fylke har resulteret i, at den lokale forening, Hospitalsklovne Trekantsområdet, har modtaget en check på 20.150 kr. Det er overskuddet fra en velgørenhedsevent.

Eventen blev afviklet hos Harresø & Harresø i midten af Kolding. Her blev en stor del af butikken tømt for varer for at gøre plads til en popup-restaurant. Der blev sat borde og stole ind, og uden for butikken stod medarbejderne fra Bror Ditlev, med Rasmus Vemmelund i spidsen, og gjorde de mange lækre retter klar, som senere på dagen blev serveret for gæsterne.

Søren Harresø fra Harresø & Harresø fortæller, at det, siden butikkens start for tre år siden, har været brødrenes ønske at lave et arrangement, som kunne genere et overskud til et lokalt velgørende projekt. Da han kom med forslaget om, at pengene skulle gå til klovnetimer på børneafdelingen på Kolding Sygehus, fik han straks opbakning fra såvel Rasmus Vemmelund som Kristian Vestergaard fra Vestergaard Wines.

- Vi var alle tre enige om, at det skulle være en event, hvor vi ikke skulle tænke på omsætningen, men at skabe et overskud til hospitalsklovnene. Det har været et stort arbejde, men i dag kan vi se tilbage på en fantastisk aften og et stort overskud. Det fremkom ved både betalingen for lækker mad og vine samt at vi holdt auktion. At vi nåede over 20.000 kr., kommer bag på os selv, for målet var, at vi i hvert fald skulle samle 10.000 kr. ind til det gode formål, siger Søren Harresø, Kristian Vestergaard og Rasmus Vemmelund samstemmende i en pressemeddelelse.

Checken på de 20.150 kroner blev overrakt til hospitalsklovnen Gummitud på børneafdelingen, og her fik de tre eventmagere et indblik i, hvor stor betydning klovnene har for de indlagte børn. Det gjorde dem endnu mere begejstrede over, at de har valgt netop Hospitalsklovne Trekantsområdet som modtager af pengene.

Hospitalsklovnene præsenterer ”Sound Of Christmas” med Annette Heick, Maria Lucia og Mikkel Schrøder med landets bedste juleshowband på scenen.

Der er lagt op til en julekoncert med masser af overraskelser, når foreningen Hospitalsklovne Trekantsområdet tirsdag den 11. december står bag det nye juleshow ”Sound Of Christmas” med Annette Heick, Maria Lucia og Mikkel Schrøder og landets bedste showband på Kolding Teater.

Foreningen har gennem en årrække stået som arrangør af mange shows på Kolding Teater og Godset. Det er imidlertid første gang, den kaster sig over en julekoncert i bestræbelserne på at skaffe økonomi til de mange klovnetimer på børneafdelingen på Sygehus Lillebælt Kolding.

- Det er lidt af en satsning, for vi er helt på det rene med, at der i Kolding-området er rigtig mange julekoncerter. Vi tror imidlertid på, at ”Sound Of Christmas” er et så unikt show, at vi kan sælge mange billetter og på den måde få et overskud til vores arbejde, siger formand for Hospitalsklovne Trekantsområdet, Geert Madsen.

- ”Sound Of Christmas” er et alternativ til de velkendte julekoncerter. Det nye show byder på alt fra formidable vokal- og dansepræstationer til humor og gimmicks, og vi udsteder gerne garanti for, at alle blandt publikum kommer i julestemning. Det er vi faktisk så sikre på, at vi gerne betaler billetprisen tilbage, hvis der skulle være en enkelt i teatersalen, som ikke får en ordentlig en på opleveren, fortsætter Geert Madsen.

Billetsalget til ”Sound Of Christmas” er i gang via Billetten (7020 9696) eller via www.jvshop.dk.

  1. Populært
  2. Læs også...

Nyheder efter dato

« Oktober 2018 »
Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31