Eftersøgningsgruppen kommer med en ny opfordring.

Den 11-årige gamle Doberman tæve, My, forsvandt den 8. juli ved det grønne område bag Gejlhavegård i Kolding og sidst set den 10. juli. Der har været søgt i et stort område - sågar uden for Kolding Kommunes grænser. Men hunden er endnu ikke fundet og håbet svinder ind, men man har ikke opgivet.

Nu kommer eftersøgningsgruppen med en ny opfordring.

- Landmand, Jæger, Grøftebeskærer, Lodsejere, Naturvejleder og alle i andre skønne mennesker, der har jeres daglige gang i den skønne natur i og omkring Kolding og omegn, Sjølund, Binderup, Bjert, Haderslev, Christiansfeld, Fredericia, Vamdrup, Lunderskov,Vejen og så videre rundt. Hjælp med at finde My. My savnes meget. Vi har brug for din hjælp til at finde My, Dobermann, tæve, 11 år, forsvundet fra det grønne område bagved Gejlhavegård onsdag d en 8. juli. Hun bærer brunt halsbånd, er chippet, er ikke set siden 10. juli. Høsten er for mange af jer lige om hjørnet og vi beder jer alle sammen kigge en ekstra gang efter på og omkring markerne, ved skoven, i jeres lader, skure og egne matrikler efter My, skriver eftersøgningsgruppen på Facebook.

Du skal kun kontakte disse tre personer, hvis du finder eller ser My:

Ejer Kirsten: 2662 1407
Søn Mads: 2525 9063
Tovholder for Find My: Pia 2741 9227.

Du kan læse tidligere artikler om My her:

Ikke set i tre uger: Fortsat ingen spor

Hund forsvundet: Ikke set siden onsdag

Der er fortsat ingen spor efter hunden.

Den 11-årige gamle Doberman tæve, der forsvandt onsdag den 8. juli ved 10.30-tiden fra det grønne område bag Gejlhavegård i Kolding, er fortsat ikke fundet.

Flere personer har hjulpet eftersøgningsgruppen med, at finde spor efter hunden og spotte den i Kolding- og Vonsild-området. Men hunden er stadig ikke set siden den 8. juli.

Derfor har gruppen besluttet, at der lige nu ikke kan gøres mere, men beder fortsat borgere i Kolding-området om, at holde øje med hunden.

- Det er forsat vigtigt at folk tjekker deres matrikler, at de holder øje, ringer ind hvis de ser noget. Vi kan ikke gøre mere end at gøre opmærksom på hun er ude et sted og så håbe på et spot. Hvis nogen har taget hende ind, kan vi håbe hun kommer tilbage til ejer, oplyser tovholderteamet.

Hvis du ser hunden, så lad være med at tage kontakt til den. Observer, hold afstand og tag billeder af den. Herefter kan du kontakte en af følgende personer:

Kirsten (ejer) 2662 1407
Mads (sønnen) 2525 9063
Pia 2741 9227

Tovholderteamet ønsker kun henvendelser, hvis man har set hunden eller har oplysninger i sagen.

Du kan se efterlysningsgruppen på Facebook her...

En 11 år gammel hund er forsvundet og er ikke set siden onsdag.

Der er en større eftersøgning i gang i især Vonsild-området. My, der er en 11 år gammel Doberman tæve forsvandt onsdag ved 10.30-tiden fra det grønne område bag Gejlhavegård i den sydlige del af Kolding.

Hunden er ikke set siden.

- Vi frygter at der er tilstødt hende noget og hun har brug for hjælp, så vi beder også folk i området, om at tjekke deres haver, lader, kolonihavehuse osv. og om at holde øje, når de færdes i området. My er ikke farlig, men er meget reserveret/sky, og vil tage flugten, hvis man forsøger at indfange hende. Vi beder derfor folk der ser hende, om i stedet observere hende, eventuelt tage et billede af hende og omgående tage kontakt, til et af disse personer: Kirsten (ejer) 2662 1407, Mads 2525 9063, Yuni Mao 2887 7736 eller Pia 2741 9227, fortæller hundeejeren Kirsten i en efterlysning.

Hvis du vil hjælpe med eftersøgningen, kan du læse mere i denne Facebookgruppe.

Kvinden er fundet, oplyser politiet.

73-årige Ebba Hassel fra Kolding, der tirsdag eftermiddag blev efterlyst af Sydøstjyllands Politi, er fundet i god behold. Det oplyser Sydøstjyllands Politi på Twitter.

I følge politiet var det et vidne, der ringede til politiet og fortalte, at kvinden var fundet.

Sydøstjyllands Politi har ikke yderligere kommentarer.

**Artiklen er opdateret - kvinden er fundet igen. Billedet af kvinden er derfor fjernet.** Politiet formoder, at hun stadig er i Kolding.

Sydøstjyllands Politi efterlyser 73-årige Ebba Hassel fra Kolding. Hun er alvorlig syg og har i følge politiet brug for øjeblikkeligt, at komme på sygehuset.

Ebba Hassel er som følge af sin sygdom ikke i stand til at tage vare på sig selv, og hun fremstår konfus og sløv. Sydøstjyllands Politi har en formodning om at hun som følge deraf kan tage ophold og lægge sig tilfældige steder.

Hun er sidst set ved Snerlevej i Kolding i dag, tirsdag,  ved 11-tiden og er derfor formentlig stadig i Kolding. Hun er dog ikke fundet endnu.

Ebba Hassel beskrives som kvinde, høj, kraftig af bygning og med gråt hår. Hun er formentlig iført mørk jakke og blåt tørklæde.

Ser du Ebba, så ring til politiet på 114 og forbliv venligst på stedet ved hende og hold øje med hende, indtil politiet er fremme. Har du set hende tidligere i dag, så hører Sydøstjyllands Politi også gerne om det.

OPDATERING

Kvinden er fundet i god behold, oplyser Sydøstjyllands Politi sent tirsdag eftermiddag. Læs mere her...

Side 1 ud af 2