tirsdag, 18. september 2018

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
 

Thomas Larsen kan nu sætte 6000 euro ind på kontoen.

Thomas Larsen fra BK Trekanten gjorde det fremragende ved Europa Tour stævnet i Madrid. Han spillede sig helt til tops, og titlen var hans på Europa Touren. Den første vandt han i 2014.

- Der er gået fire år, siden jeg vandt sidst på Europa Touren, og det har været frustrerende. Men jeg har i mellemtiden vundet mange EM- og VM-medaljer, så niveauet har hele tiden været der. Det har bare ikke lige lykkes på Europa Touren, siger Thomas Larsen fra Bowlingklubben Trekanten KIF.

På vej mod titlen slog Thomas spillere fra Frankrig, England, Italien, Columbia og til sidst sin danske landsholdskollega Carsten Hansen.

- Det betyder rigtig meget at vinde igen. Jeg har lagt utallige timer på træningsbanen og i fitnesscentret for at nå tilbage hertil, og det føles fantastisk. Og det gør det ekstra specielt at vinde foran min familie, som var rejst med mig til Madrid, udtaler Thomas, som er den mest vindende dansker på Europa Touren med sine fem titler.

Med titlen i Madrid fulgte 6000 euro, hvilket også er vigtigt for Kolding-spilleren, da han er Danmarks eneste professionelle bowlingspiller og dermed skal leve af sine præmiepenge.

Thomas Larsen rejser nu videre til Italien og Tyskland, hvor der de næste to uger igen er Europa Tour-stævner.

Mai Ginge Jensen fra BK Trekanten KIF hører til i verdenseliten.

Mai Ginge Jensen fra BK Trekanten KIF har, ved at vinde to gange guld ved Europamesterskaberne i Bruxelles, igen understreget, at hun er en af verdens bedste kvindelige bowling atleter.

Den første guldmedalje kom i hus, da Mai Ginge Jensen vandt All-Event, som omfatter disciplinerne single, double, trio og team. Her var hun i finalen i særklasse og vandt med 97 kegler foran Sveriges Nina Flack, nemlig med 5243 kegler og svenskerens 5146 kegler.

Kolding-spilleren slog også til i disciplinen Masters, som omfattede de 24 bedste spillere fra All-Event. Mai Ginge Jensen var seedet til at vinde guld, og det kom også til at holde stik.

I de indledende kampe var hun i særklasse; kun i finalen mod finske Eliisa Hiltunen, blev hun presset og måtte afgive en serie til stillingen 1-1 Alligevel blev det til en sejr på 2-1, idet koldingenseren i 3. og afgørende serie vandt så sikkert som 256 – 191. Dermed var den anden guldmedalje og titel i hus.

At Mai Ginge Jensen fik Dannebrog til tops to gange ved EM-stævnet i Bruxelles, kommer ikke som den helt store overraskelse. Hun har tidligere gjort sig stærkt gældende på international plan, inden rygproblemer satte hun delvis ud af spillet. Nu er hun imidlertid kommet stærkt tilbage, hvilke de to guldmedaljer også understreger.

Også på klubholdet, BK Trekanten KIF, er Mai Ginge Jensen er meget fremtrædende spiller på ligaholdet. I denne sæson er hun således blevet dobbelt dansk mester, og hun er af Dansk Bowling Forbund kåret som ”Årets atlet”.

 

  1. Populært
  2. Læs også...

Nyheder efter dato

« September 2018 »
Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30