Kolding Netavis

30 år med populær plante på hylderne

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Aloe Vera-plantens helende effekter blev introduceret for danskerne for 30 år siden, hvor de første produkter landede i butikkerne. Det vil de fejre hos Matas i Kolding. Foto: PR.

I oktober er det 30 år siden, at det første produkt med Aloe Vera kom til Danmark. Det hylder de i Matas-butikkerne i Kolding.

Den gavner mod solskoldninger og brandsår, når man smører saften på, og drikker man det, styrker det immunforsvaret og slimhinderne i maven. De fleste kender til virkningen af den effektive Aloe Vera-plante, men få ved, at det var en dansker, der for tre årtier siden hentede planten med hjem til Danmark fra Australien.

– Jeg har altid godt kunnet lide at samle små stiklinger med hjem, når jeg har rejst. Men så opdagede jeg, at den Aloe vera plante, jeg havde stående, faktisk havde fantastiske helende egenskaber. Det var slet ikke noget, man kendte til herhjemme dengang, fortæller Jesper Hummeluhr i en pressemeddelelse.

Han introducerede danskerne for Aloe Vera-plantens effekter med firmaet Avivir.

30 års jubilæum

I oktober er det 30 år siden, at de første produkter med Aloe Vera ramte hylderne i Matas, og det vil de fejre i Matas-butikkerne i Kolding. Derfor vil kunderne fra den 24. oktober til 6. november kunne få masser af gode råd til brug samt hele 30 procent på Avivirs kosttilskud med Aloe Vera.

– Vi er glade for at have et produkt på hylderne, som har været her i så mange år. Det er jo, fordi det virker, at folk bliver ved med at købe det. Og det skal vi markere, siger Malene Glaser, butikschef i Matas i Kolding Storcenter, i pressemeddelelsen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *