Kolding Netavis

SF: Udsted længere samlingsstedforbud mod Hells Angels i Kolding

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Karina Lorentzen (SF). Privatfoto.

Kolding Kommune får med regeringens bandepakke en ny vejledning i, hvordan de bedre kan bruge de eksisterende regler om samlingsstedsforbud til at fordrive Hells Angels fra deres tilholdssted i Låsbygade.

Men SF’s retsordfører Karina Lorentzen mener ikke, regeringens bandepakke er vidtgående nok:

-Reglerne er svære at bruge, og derfor er en vejledning fin, men ikke nok. De færreste af os ønsker at bo klods op og ned af en rockerborg. Det kræver en del at få nedlagt et samlingsstedsforbud, og derfor er de nuværende tre måneder meget kort tid inden hele møllen starter forfra. Det er langt fra givet, at det kan forlænges, hvilket det heller ikke kunne i Esbjerg. Derfor foreslår jeg, at det skal kunne nedlægges for et år ad gangen, fortæller Karina Lorentzen (SF) i en pressemeddelelse.

I Esbjerg lykkedes det kommune og politi at nedlægge et samlingsstedsforbud i marts. Det betyder, at rockerne ikke må opholde sig på adressen, hvor de er til gene og utryghed for naboerne. Lige nu arbejder politiet på at nedlægge et nyt.

Karina Lorentzen tager forslagene med sig til forhandlingerne om en kommende bandepakke. Hun og SF har selv fremlagt sin egen bandepakke med 26 forskellige initiativer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel