Kolding Netavis

Ny chefbioanalytiker

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Foto: Tobias Nørgaard Pedersen, Sygehus Lillebælt.

Sygehus Lillebælt har ansat en ny chefbioanalytiker på Biokemi og Immunologi.

Nina Mogensen er pr. 1. august 2023 ansat som ny chefbioanalytiker på Biokemi og Immunologi på Sygehus Lillebælt.

Hun er i forvejen et velkendt ansigt i afdelingen, hvor hun har arbejdet i 20 år – senest som overbioanalytiker. Hun overtager jobbet fra Carsten Thomsen, der netop er gået på pension efter 44 år som ansat i Sygehus Lillebælt-regi.

-Det er stort, at jeg har fået jobbet, og jeg er både glad og stolt. Men jeg er også ramt af en vis portion ærefrygt, for det er en stor stilling, og jeg skal tage over efter én, der har gjort det virkelig godt gennem rigtig mange år, fortæller hun i en pressemeddelelse.

44-årige Nina Mogensen blev i januar 2021 ansat som afdelingsbioanalytiker – en stilling, der siden blev omdøbt til overbioanalytiker. Hun blev ansat på afdelingen i 2003, og i forbindelse med reorganiseringen af Biokemi og Immunologi i 2005 skiftede hun ansvarsområde fra vagtbærende bioanalytiker til funktionsbioanalytiker med fagligt ansvar for biokemi.

NinaMogensen NP 6301 HighRess
Foto: Tobias Nørgaard Pedersen, Sygehus Lillebælt.

Base i både Kolding og Vejle

I det nye job skal hun være leder af en afdeling, der har base på sygehusene i både Vejle og i Kolding.

-Jeg skal være med til at lede en afdeling, der hører hjemme på to matrikler, og sikre samarbejde og fællesskab på tværs. Vi står over for mange store projekter i afdelingen. Vi skal blandt andet udbygge laboratoriefaciliteterne i Vejle, og vi skal udskifte vores automatiserede laboratorieudstyr på begge matrikler. Samtidig er vi i en tid, hvor kunstig intelligens også har en stor indvirkning på laboratorieområdet. Så der er mange spændende udfordringer, der venter forude både for mig og for resten af afdelingen, siger hun.

Den nye chefbioanalytiker fortæller, at hun især stræber efter at være en leder, som har en god kontakt til sine medarbejdere.

-Jeg lægger stor vægt på, at der er tillid til og gennemsigtighed i den ledelse, vi driver, og at vi samtidig er en synlig ledelse. Og så er det vigtigt, at alle medarbejdere ved, hvad der skal prioriteres lige nu og her. Det vil jeg gerne være med til at gøre endnu mere tydeligt for dem, forklarer hun.

Nina Mogensen bor i Horsens med sine to sønner på 17 og 14 år, der begge er konkurrencesvømmere. Hun bruger en del af sin fritid på at støtte op om deres fritidsinteresse, mens hun også selv styrketræner flere gange om ugen. Og derudover er hun – blandt andet – også gerne sammen venner og familie så meget, som tiden tillader det.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel