Kolding Netavis

Ny behandlingsklinik på Sct. Jørgens Gaard

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Berit Kafton Simonsen åbner en ny klinik i Kolding. Pressefoto.

En ny klinik åbner på Sct. Jørgens Gaard i Kolding.

-I Metakognitiv terapi kigger vi i mindre grad på indholdet i tankerne, men derimod på hvad vi gør med dem, hvordan vi håndterer tankerne eller følelserne, den tid vi bruger på dem og ikke mindst, hvilken effekt vores håndtering af dem har i vores liv. Vel noget alle stort set kan nikke genkendende til hurtigt kan komme til at fylde for meget eller negativt, siger den nye klinikejer på Sct. Jørgens Gaard i Kolding, Berit Kafton Simonsen, i en pressemeddelelse.

Berit Kafton Simonsen har selv haft stress og mental mistrivsel tæt inde på kroppen endda flere gange og det gav stødet til, at sætte sig ind i den metakognitive teori og metode omkring håndtering af de tusindvis af tanker, som rammer os hver eneste dag.

Tanker der ofte kan virke så overvældende, ukontrollerbare eller endda farlige, at vi i vores håndtering af dem og i forsøget på at få det godt igen, i stedet kan ende ud med stress, angst, depression og andre psykiske lidelser.

Et godt liv uden stress, mental mistrivsel og særlig bekymring

Efter mange års søgen, flere uddannelser og erfaringer med andre mentale redskaber fandt Berit Kafton Simonsen endelig løsningen og muligheden for at leve et godt liv uden stress, mental mistrivsel og særlig bekymring.

Det er de værktøjer hun nu brænder for at give tilbage til alle de mennesker, som har oplevet de samme problemer, som hende selv, som lige nu oplever, at negative tanker og følelser fylder for meget, som kæmper med eksempelvis angst og depression eller som drømmer om, at kunne leve mere frit med et bedre selvværd.

Gavnlig for både børn og voksne

Metakognitiv terapi & coaching er gavnlig for både børn og voksne uanset om man tidligere er udredt med en psykisk diagnose eller ”bare” bøvler med noget andet.

Endvidere er metoden både effektiv som individuelle sessioner samt meget egnet til gruppeforløb.

Berit Kafton Simonsen starter Metatrivsel i Kolding op allerede fra 15. august 2023 og med åbent hus event sidst i august. Berit vil både kunne tilbyde hjælp via gruppesessioner samt individuelle behandlinger. Det første infoforløb starter den 28. august i kirkesalen på Sct. Jørgens Gaard.

Berit Kafton Simonsen er i 2023 flyttet til Kolding efter at have boet i Sønderborg i mange år og er i fuld gang med at indrette sig med sin familie i et hus, som der i øjeblikket renoveres på.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel