Kolding Netavis

Nedgravet lig i kolonihave: To mænd tiltalt for drab

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Foto: BlumePress (Arkivfoto)

To mænd er tiltalt for drab på 43-årig mand i Kolding. En nu 37-årig kvinde, der tidligere var varetægtsfængslet, har fået tiltalefrafald.

Den 11. september starter en retssag mod to mænd på henholdsvis 33 år og 41 år. De står tiltalt for at have dræbt 43-årige Michael Ejner Sengenbjerg Bodilsen i maj 2022 og for usømmelig omgang med lig. Alle tre mænd er fra Kolding-området. Det oplyser Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Sagen mod de to mænd startede den 26. maj 2022, da et nedgravet lig af Michael Ejner Sengenbjerg Bodilsen, blev fundet i Springbjerg Haveforening i Vonsild.

260522 Lig i Vonsild 02 foto BlumePress
Foto: BlumePress (Arkivfoto)

Samme dag blev de to nu tiltalte mænd og en dengang 35-årig kvinde fremstillet og varetægtsfængslet ved et lukket grundlovsforhør – alle tre sigtet for drab på den 43-årige mand.

Ved grundlovsforhøret kom det dengang frem, at drabet skulle være sket i tidsrummet mellem 3. maj klokken 03.00 til den 26. maj klokken 06.

Den nu 37-årige kvinde er siden blevet løsladt, og sigtelserne mod hende er frafaldet.

Forud for, at den dræbte blev fundet, blev han den 7. maj 2022 også efterlyst af pårørende. Sydøstjyllands Politi iværksatte straks efter fundet af den 43-årige mands lig en omfattende efterforskning, der blandt andet involverede tekniske undersøgelser i haveforeningen i Vonsild, hvor den dræbte blev fundet.

Dødsårsagen er ikke oplyst.

Tiltalen

De to mænd er tiltalt for i tidsrummet mellem den 2. maj og 4. maj 2022 i forening og efter forudgående aftale at have dræbt den 43-årige mand og herefter for at have behandlet liget af den 43-årige mand usømmeligt.

Den 33-årige mand er også tiltalt for den 1. maj 2022 at have begået vold mod den nu dræbte mand.

De nægter sig begge skyldige.

Sagen er berammet til at blive behandlet over ni retsdage ved Retten i Kolding: Den 11., 18., 19., 25., 27., 28. september og den 2., 3. og 9. oktober.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel