Kolding Netavis

Koldings julekalender skal give penge til hospitalsklovnene

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
For tredje år i træk er Hospitalsklovne Trekantsområdet gået i samarbejde med Bykalender Aps. Det betyder, at foreningen igen i år får del i overskuddet fra salget af Koldings julekalender. Pressefoto.

Koldings julekalender indeholder gavebeviser til en værdi af mere end 2.900 kroner.

For tredje år i træk er Hospitalsklovne Trekantsområdet gået i samarbejde med Bykalender Aps. Det betyder, at foreningen igen i år får del i overskuddet fra salget af Koldings julekalender.

Det ventes at blive 12.000 kroner, som kommer de indlagte børn på børne- og ungeafdelingen på Sygehus Lillebælt Kolding til gode.

Koldingkalenderen er en moderne pakkekalender, hvor du selv tager ud i byen og modtager gaverne. Lågerne indeholder gavebeviser til byens butikker, restauranter og kulturinstitutioner.

Når du køber Koldings julekalender er du med til at styrke sammenholdet mellem det lokale handelsliv og byens borgere samtidig med, at du støtter et velgørende formål. I dette tilfælde støtter du automatisk klovneforeningens lokale arbejde.

Årets koldingkalender er tegnet af Sanne Maach, Skanderborg. Om tankerne bag motivet siger hun:

– En by med både moderne og historiske bygninger, spændende museer og kendte monumenter. Rent grafisk er de valgte bygninger flotte og særligt, når der tilsættes lidt guld og glimmer, fortæller hun i en pressemeddelelse.

-At vi for tredje år i træk er gået i samarbejde med Bykalender Aps. er ingen tilfældighed. Samarbejdet foregår på et meget professionelt plan, og vi ved fra tidligere år, at julekalenderen med gavebeviser for mere end 2.900 kr., er meget populær og vækker stor glæde hos modtagerne, lyder det fra formanden for Hospitalsklovne Trekantsområdet, Geert Madsen.

Koldings julekalender kan købes hos Føtex Kolding syd, Industrivej 2, Føtex, Helligkorsgade 4-6, Koldinghus, Bilka, Loop, Albuen 5 og hos Books & Beans, AL Passagen 1.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel