Kolding Netavis

Julebesøgene er i fuld gang

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Her ses seniorudvalgsformand Søren Rasmussen, sanger Anette Dyrlund og frivillig på plejehjemmet Elim, Anette Rehhoff. Privatfoto.

Traditionen tro tager formand for Kolding Kommunes Seniorudvalg, Søren Rasmussen (DF), rundt på alle plejehjem i kommunen og ønsker god jul.

Med sig rundt har han pianist og sanger Anette Dyrlund, der efter Søren Rasmussens juletale underholder med sang og musik.

For at nå alle 14 steder inden juleaften, begynder man allerede her den 20. november.

Første sted var plejehjemmet Elim i Vamdrup, hvor det lykkedes at få julestemningen skudt i gang, ledsaget af Bailey’s, julesmåkager, konfekt og chokolade.

-Jeg nyder virkelige, at komme rundt og hilse personligt på hver enkelt, ønske god jul og hygge og synge sammen med beboere, personale, pårørende og de frivillige. Jeg kommer virkelig i julestemning og får samtidig mange gode små samtaler om stort og små, men rigtig mange forskellige mennesker. For mig er det blevet en vigtig del af julen, som jeg ikke vil undvære, fortæller Søren Rasmussen i en pressemeddelelse.

Udover den traditionelle julekurv med alverdens julegodter, har Søren Rasmussen i år en ekstra juleoverraskelse med fra Seniorudvalget. De har nemlig vedtaget, at alle plejehjem op til jul, også får besøg af David Lautrup og pianisten Preben Vincent Glue, der underholder med en festlig parodi på Giro 413.

Underholdningen arrangeres i et samarbejde med Hospitalsklovnene.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel