Kolding Netavis

Bastian Buus inden Supercup-ræs i Belgien: Kan blive afgørende

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Foto: Porsche Motorsport.

Den danske Porsche Junior er klar til at styrke dominansen i Porsche Mobil 1 Supercup, når det går løs med femte afdeling af 2023-mesterskabet på Spa-Francorchamps i denne weekend.

Allerede en uge efter at have forsvaret sin mesterskabsføring i Porsche Mobil 1 Supercup på Hungaroring er Bastian Buus fra Nr. Bjert ved Kolding klar til ny kamp, når det går løs på Spa-Francorchamps i denne weekend.

Med en regnfuld weekend i sigte er der ekstra meget på spil for den danske Porsche Junior, som forudser et ræs, der kan blive afgørende for ambitionerne om titlen.

-Vi startede den tyske Carrera Cup-sæson på en våd Spa-Francorchamps i foråret, hvor jeg var hurtig og godt på vej til en potentiel pole position under kvalifikationen, da jeg desværre lavede en dum fejl og røg af banen. Jeg føler mig ret stærk på Spa-Francorchamps i regn, men uanset vejret er jeg sikker på, at det nok skal blive endnu en god weekend, lyder det fra Bastian Buus i en pressemeddelelse.

-For os handler det fortsat om at sikre titlen. Det er især vigtigt at holde fokus en weekend som denne, hvor vejrforholdene kan skabe situationer, som i sidste ende kan være med til at afgøre mesterskabet. Så det gælder om at holde tungen lige i munden og samtidig arbejde endnu hårdere med kvalifikationen. Jeg ved godt, hvor jeg skal være skarpere. Målet er en sejr, men frem for alt skal vi bevare mesterskabsføringen og helst tage fra Belgien med et endnu større forspring, siger Bastian Buus videre.

Inden starten på femte afdeling af Porsche Mobil 1 Supercup fører Bastian Buus mesterskabet med 64 point, hvilket er syv point mere end den nye toer – den britiske teamkammerat fra BWT Lechner Racing, Harry King.

Femte afdeling af Porsche Mobil 1 Supercup afvikles i forbindelse med Belgiens Formel 1 Grand Prix. Det 30 minutter lange sprintræs flages grønt søndag den 30. juli klokken 11.45.

Porsche Mobil 1 Supercup bliver sendt på TV 3 SPORT og Viaplay samt på F1 TV og Eurosport, mens livetiming kan følges direkte på seriens website.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel